Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Μερικά Παιχνίδια για κουνέλια που μπορείτε να τα φτιάξετε εσείς!


1. Φλιπεράκι! Δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο εκτός από μία κόλλα μη τοξική, καπάκια και 1 χαρτόκουτο από παπούτσια!

Κόψτε γύρω γύρω το χαρτοκιβώτιο. Για εμπόδια μπορείτε να πάρετε και να κολλήσετε καπάκια. Τοποθετήστε τα αντικείμενα στο κουτί, σε κατάλληλες αποστάσεις μεταξύ τους, ρίξτε ένα μπαλάκι όχι όμως πολύ μικρό ούτε πολύ μεγάλο, για αυτό προτιμώ μπαλάκια του πινγκ πονγκ ή από εκείνα που κυκλοφορούν στο εμπόριο και είναι ειδικά για αρουραίους, κουνέλια και ινδικά χοιρίδια. Αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε μάλιστα να είναι και για γάτες.

2. Φούντες μου γλυκές!

Κόψτε δύο φαρδιά δακτυλίδια από μαλακό χαρτόνι. Κρατώντας τα δακτυλίδια μαζί, περιτυλίξτε τα σφιχτά γύρω γύρω με το νήμα, περνώντας το από το κέντρο. Αν θέλετε αλλάξτε χρώματα προχωρώντας. Συνεχίστε το περιτύλιγμα μέχρι να γεμίσει σφικτά η τρύπα στο κέντρο και δέστε καλά τις άκρες απ' το νήμα. Μετά με ένα ψαλίδι κόψτε γύρω γύρω το νήμα ανάμεσα στους δύο δίσκους.
Τυλίξτε ένα σπάγκο πολλές φορές γύρω από το κέντρο και σφίξτε τον καλά, ενώ μετά αφαιρέστε τους δίσκους.

3. Μουντιάλ και Τσάμπιονς Λινγκ!

Παίξτε ποδόσφαιρο με το κουνέλι σας! Πάρτε μια μπάλα του πινγκ πονγκ και βάψτε την με μη τοξικά χρώματα. Δεν είναι ανάγκη, απλώς είναι πολύ καλύτερο για να είστε στο πετσί του παιχνιδιού. Μάλιστα για τέρμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καλάθι από σύρμα και στερεώστε το με κομμάτια αυτοκόλλητης ταινίας. Μπορείτε μάλιστα να βάλετε πίστες!

Προπόνηση

Αγώνες

Πανελλήνιοι

Τσάμπιονς Λινγκ

Μουντιάλ


Βάλτε και ομάδα στο κουνέλι σας όπως:


Π.Α.Ο.Κ  
Α.Ε.Κ 
Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΒΕΡΟΙΑ
Ο.Φ.Η
ΞΑΝΘΗ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΗΡΑΚΛΗΣ
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗ
ΑΡΗΣ

και πολλές άλλες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου